Искате да се свържете с нас? - 0888 52 12 56

Безплатна доставка за поръчки над 150лв.

Показване на 1–20 от 229 резултата

Информация за доставката

1. Как се извършва самата доставка?

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт Експрес ООД, като има два варианта, избрания артикул да бъде доставен до офис на куриера или направо на посочен от Вас адрес. Доставката до офис попринцип е предпочитана, заради по-ниската цена и заради това, че може да вземете стоката от офиса, когато имате свободно време. Повечето офиси работят от 9:00 до 18:00 часа през работните дни, но има и такива с удължено работно време. За подробна информация, погледнете ТУК. При доставката на адрес, когато куриерът е на адреса, Вие също трябва да бъдете там, обикновено се обаждат предварително.

 

 

2. Колко струва доставката?

Доставка до офис на Еконт: около 6 лв.

Досавка до посочен адрес:
около 7.5о лв. Според таррифата на Еконт Експрес

3. Какъв е срокът за доставка? Кога мога да получа поръчката?

Срокът за доставка е 24 до максимум 48 часа след вашата поръчка. Доставки се извършват всеки ден от седмицата с изключение на неделя и празничните дни. Доставките се извършват от Еконт в работно време 9:00-18:00 часа през делничните дни, а в събота от 9:00-13:00. Това означава, че ако поръчате например в понеделник в работно време, то може да пуснем пратката същия ден и още до обяд във вторник тя ще бъде при Вас. От куриерската фирма, с която работим предлагат възможност за доставка с услугата ПРИОРИТЕТ, която гарантира че пратката ще бъде доставена в точен времеви диапазон, така например, ако сте на адреса само до обяд, при заплащането на тази услуга – пратката ще бъде при Вас до обяд. Всички доставки до адрес в събота са задължително с тази услуга и се доставят до 13 часа.

4. Мога ли да видя поръчаното преди да платя?

Да можете, защото изпращаме всичко с опция за преглед преди плащане. Може да разгледате поръчката и да се убедите, че сме пратили това, което трябва и то е в отлично състояние. Плащането става със наложен платеж на куриера или в офис на куриера. Ако откажете пратката след преглед се заплащат само разноските за доставката, но не и цената на продукта. Разбира се , ако сме изпратили не това, което сте поръчали всички разходи са за наша сметка.

Какво е това картини по номера?

t

Какво е това рисуване по номера?

Tова е нов вид на творчество. Възможно е да си направите картина на известен художник или пейзаж. Просто си купувате готови набори за рисуване! Вътре в комплекта ще намерите платно върху рамка с предварително разчертани линии на множество зони. Всяка зона е обозначена с цифра. Цифрата съответства на цвета, в който трябва да се оцвети съответната зона. При правилно оцветяване на всички зони, ще получите готова картина. Групата от линии ще се превърне в прекрасно произведение на изкуството, което може да добавите към своята колекция от живописни платна.