0
0.00лв. 0 артикули

Нямате артикули в количката.

Няколко лесни стъпки как да рисуваме по номера...

Както повечето от Вас знаят, рисуването по номера е най-мощната анти-стрес терапия, завладяла света. Именно комплектите за рисуване по номера изместват така любимите на всички нас гоблени и ни доставят удоволствие, а крайният резултат е една великолепна картина, перфектен декор за дома или офиса.

Ето няколко стъпки, които, ако изпълните правилно ще получите велик собствен шедьовър:

  1. По възможност изберете светло място, за да не се налага да напрягате зрението си.
  2. Осигурете нужното пространство, а пожелание го покрийте да не се изцапа.
  3. В комплекта ще намерите платно, с предварително разчертани линии на множество зони. Всяка зона е обозначена с цифра. Цифрата съответства на цвета на боичката, с която трябва да се оцвети съответната зона.
  4. При правилно оцветяване на всички зони, ще получите готова картина, като групата от линии ще се превърне в прекрасно произведение на изкуството, което може да закачите в своя дом или офис.
  5. Боичките са акрилни и понякога се случва по време на работа боята да се сгъсти. Ако това се случи, не се притеснявайте, а я разредете с няколко капки вода.
  6. Трябва да се знае, че контейнерчетата на боичките трябва да бъдат затваряни плътно, защото в противен случай боята изсъхва. Също така е препоръчително, след като се намокри четката, да бъде подсушена в салфетка и след това да се рисува.

И не забравяйте, че …. „Рисуването е друг начин да погледнеш към света“ …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

heartusercart