0
0.00лв. 0 артикули

Нямате артикули в количката.

Ръчно творчество, окачено на стената

Творчеството е релаксиращо занимание и чудесно хоби. Още по-хубавото при него е, че плодовете на изкуството могат да бъдат поставени в рамка и запечатани във времето. Какво по-хубаво от това, да окачите ваше произведение на стената!

Защо да творим сами, декорациите си за стена?

Позитивите от заниманията с изкуство са много. Въплъщавайки се в творец, вие ще се чувствате вдъхновени, уравновесени и по-щастливи. Когато вашите произведения са рамкирани и окачени, това е повод за удовлетворение и гордост. Всеки би искал да каже пред възхитените си гости: “Аз го нарисувах!”.

Вариантите да декорирате една стена са разнообразни. Не се съобразявайте с клишетата и чужд вкус. Обгърнете пространството си с вашето изкуство, превърнете го в такова.

От къде да започна?

Има начини да се насладите на творческо приключение, дори и без предварителна подготовка. Не е нужно да мислите за жанровете от изобразителното изкуство, цветовите палитри и какви са подходящите четки за акрил. Няма да ви плашим с термини, а ще ви дадем идеи за ръчно творчество, което да окачите на стената. 

Рисуване по номера

Крайният вариант винаги е зашеметяващ, що се отнася до рисуването по номера. Нюанс след нюанс, картината оживява пред очите ви. Силуети, нежност и красота танцуват по платното. Следвате простите стъпки за рисуване по номера и резултатът не закъснява. Всеки един завършен шедьовър можете да окачите на стената… С гордост! Богатството от разнообразни изображения и стилове е толкова голямо, че е възможно да направите и композиция от няколко платна. 

Ако рисуването не е за вас, насочваме вниманието ви към диамантените гоблени. Това е невероятен начин за медитация. А след нея, разполагате с чудесно произведение на изкуството. На това му се казва ползотворна почивка! Докато умът се рее между творчески, блещукащи облаци, ръцете творят красота. Трябва да сте горди от крайния резултат. Не само ще искате да поставите диамантения гоблен на видно място, но ще поканите и всички приятели, за да му се любуват. 

Не трябва да се ограничавате само с вашето пространство. Нарисувайте картина по номера или сглобете диамантен гоблен, след което ги подгответе за подарък. Не ви е необходима опаковка, защото съдържанието е празник за сетивата. Рамкирайте,  поставете панделка и готово! Времето и желанието, които сте вложили, превръщат този подарък в много по-сантиментален. Така вашето творчество ще бъде споделено. Нали за това е красотата на изкуството, за да се споделя с околните?

 Да окачите своя творба на стената означава да споделите късче от красотата, която сте сътворили. Ръчното творчество е частичка от вашето време, превърната в нещо красиво. А красивите неща трябва да се споделят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

heartusercart